Om

Radiokommunikation - Trolleborg.se

Yrkesradio - Mc - Jakt - Båt - Fritid - SRBR - DMR - PMR med vattenskyddade IP54 - IP67 klassade apparater

Vem är jag bakom trolleborg.se?


Jag är en gammal radiopratare & mc-åkare som dessutom har ett  förflutet inom FRO för många år sedan. Nu är jag medlem där igen :) Företag har jag drivit i princip sedan jag var 17 år. Nu vill jag förena mitt mc åkande med mitt gamla radiointresse och här slår jag ihop dom båda. Riktiga walkie-talkies samt mc interkom.
Radioapparaterna kommer direkt från fabrik från välkända tillverkare som Wouxun, Excera, Tyt och Kydera. Mikrofoner och kablage till så gott som alla märken på marknaden. Jag har valt ut några som passar både som yrkesradio samt fritidsradio. Gemensamt för dem är att de är rejäla och enkla att använda samt minst IP55 klassade. Poängen är att du ska få en funktionell och  tålig radio.


Mina mc-interkom headset klarar blåtandskoppling till walkie-talkie där även ptt-knappen är trådlöst blåtandskopplad.  INGA SLADDAR! Du kan t ex lägga radion i ryggsäcken och ha en liten (trådlös) knapp på styret som du trycker på när du pratar. Enkelt - praktiskt och sladdlöst. Radion kan du använda på  alla möjliga tänkbara sätt  som en vanlig walkie-talkie när du inte har den på mc´n.


Då jag nu har hittat bra produkter så vill jag nå ut med dom även till andra områden än mc folk. Så om du behöver en rejäl radio på jobbet, jagar, åker skidor kanske har båt också eller bara vill ha en robust och praktisk radio, kanske mellan några husbilar. Då har jag radion!  Priserna är humana med tanke på att det är kvalité och kända märken men det bygger på att jag lägger beställningar en eller två gånger i månaden för att hålla dyra transportkostnader nere.


Verksamheten som nu så sakta växer ligger i  ett bolag som jag har haft vilande i några år. Bolaget heter  Svenska  OH-Gruppen och är  nu registrerat för både moms och  F-skatt. Org. numret är 516405-1228. Vill du ringa så finns jag på 0705-98 80 50 säkrast efter kl. 17 då  jag  driver detta utöver mitt vanliga arbete.  Du kan såklart maila när du vill.


Tveka inte med att höra av Dig så ser vi hur jag kan hjälpa till!


Välkommen!


Anders Olsson

 

Priser är inkl. moms då inget annat anges. Frakt tillkommer. Copyright © 2020  All Rights Reserved