Om

Vem är jag bakom Trolleborg.se?


Tiden går och nu har jag sålt radiolösningar i snart 10 år. Men jag är en gammal radiopratare som dessutom har ett  förflutet inom FRO - Frivilliga Radio Organisationen,  för många år sedan. Där är jag medlem igen sedan ca 10 år :)


Företag har jag drivit i princip sedan jag var 17 år. 


Radioapparaterna kommer direkt från fabrik samt från kända distributörer.


Senaste tillskottet är nu att jag har blivit återförsäljare för Zodiac som även innehåller Hytera och Peltor 3M. Wouxun & Excera är andra märken som jag haft i några år nu och importerar själv.


Mikrofoner och kablage till så gott som alla märken på marknaden. Jag har valt ut några som passar både som yrkesradio samt fritidsradio. Gemensamt för dem är att de är rejäla och enkla att använda samt minst IP55 klassade. Poängen är att du ska få en funktionell och  tålig radio.


Så när Ni behöver robusta radiostationer på jobbet, jakten, bygget, i teamet, mellan husbilarna eller på båten och vill ha en robust och praktisk radio - Då har jag radion!  Priserna är humana med tanke på att det är kvalité och kända märken. Vissa modeller finns på hyllan och en del lägger jag beställningar på en eller två gånger i månaden direkt från fabrik för att hålla dyra transportkostnader nere.


Verksamheten växer år för år men är än så länge en verksamhet jag sköter utöver mitt dagliga arbete och ligger i Svenska  OH-Gruppen och är registrerat för moms och  F-skatt. Org. numret är 516405-1228.


Vill du ringa så finns jag på 0705-98 80 50 säkrast efter kl. 17 då  jag  driver detta utöver mitt vanliga arbete.  Du kan såklart maila när du vill.


Tveka inte med att höra av Dig så ser vi hur jag kan hjälpa till!


Välkommen!


Anders Olsson